"Rahsia Handphone"

Untuk Anda Yang Dah Sebak & Penat Menangis Setiap Kali Tengok Dompet Kosong... Atau Lebih Dasyat... Terasa Diri Kerdil, Tak Layak & Masih Keliru:

Belajar Rahsia Handphone Saya Untuk Banjirkan Komisyen 100% Santai (Zero Staff, Modal Rendah) Duit Masuk Setiap Hari Walaupun Anda Sedang Bercuti Di Kundasang Mendaki Gunung Kinabalu...

walaupun anda kerja, tidur, bercuti, duit komisyen itu tetap akan masuk ke dalam akaun bank anda...

Nak Bina 1 "Mesin Komisen" Yang Mampu Jana Pendapatan Pasif Seperti Anda Membuka Air Paip. 
Baca Sampai Habis...

Sebelum itu saya nak anda pejamkan mata anda dan tarik nafas sedalam-dalamnya... dan gunakan segala imaginasi dan impian anda yang telah lama terpendam di hati.

Bayangkan perubahan hidup anda sekiranya anda dah ada komisyen yang banyak dari handphone anda dan menjadi topik hangat di kalangan saudara anda? Anda Menjadi sebutan dan pujaan ramai.

Hidup anda akan jadi lebih indah... jauh lebih bahagia.

Setiap hari komisyen masuk. Pengguna baru berbondong-bondong & berebut untuk daftar

Anda pergi ke shopping mall, masuk kedai, dan beli apa sahaja isteri dan anak-anak inginkan. Mereka semua tersenyum lebar. Anda rasa bangga dapat buat family bahagia.

Tapi nanti dulu... Ini baru permulaan... sebab anda bukan sahaja buat income "LIFE CHANGING"...

No...

Anda Akan Dapat Status & Kehormatan. 
Apa Sahaja Yang Anda Cakap... 
Orang Akan Tabik & Dengar!

Orang lain anda pelik tengok anda. Nak join anda... tapi mereka nak tunggu anda berjaya. Di sebabkan bisnes ToneWow ni modalnya sangat rendah dan hanya dengan menukar simkad dah boleh buat bisnes ni. Mereka was-was namun akhirnya nanti mereka akan jumpa anda dan nak tanya macam mana nak ada income macam anda. 

Dengan RM10 saja dah boleh mula bisnes ni...

Akhirnya anda rasa prospek bagi tumpuan dekat perkongsian anda... suara anda jadi pujaan... dan komisyen anda makin naik mencanak tinggi sehingga media tempatan datang untuk interview.

Hakikat yang sebenar, hampir semua pengguna handphone hari ini - mereka tidak akan dapat alami seperti apa yang anda baru baca di atas. Totally opposite.

Jauh berbeza.

Sedih... tapi itulah realiti.

Macam mana saya tahu?

Cuba anda perhatikan...

Berapa Ramai Orang Yang Ada Lebih Dari 2 Handphone?
Tapi Duit Sentiasa Keluar..
Setahun Kemudian Ribuan Ringgit Dah Dibelanjakan Beli Top-Up!

Don't get me wrong.

Saya bukan against anda untuk miliki lebih dari 2 handphone.

Saya rasa handphone ini adalah satu keperluan dan kadang-kadang kita perlu ada 2 handphone untuk menguruskan bisnes atau pekerjaan kita..

The problem is...

Anda pakai lebih dari 2 handphone tapi duit asyik keluar...handphone anda adalah satu liabiliti (tanggungan atau duit keluar). 

Anda dah cuba buat bisnes itu dan ini tetapi modal permulaan besar dan kos operasi setiap bulan 'ngapp' semua hasil jualan.

Sebenarnya memang ramai yang idamkan untuk ada bisnes yang menguntungkan kerana  ingin bebas buat keputusan sendiri dan juga peluang mendapat pendapatan yang lebih besar dari sekadar makan gaji.

Tapi, bisnes pun ada risikonya sendiri.

Salah satunya ialah kos besar untuk memulakan bisnes dan risiko gagal adalah sangat tinggi dalam tempoh 5 tahun pertama.

Kalau anda nak tunggu ada modal besar supaya dapat buat bisnes LEVEL yang sama dengan bisnes di luar sana...

Anda perlu ingat mereka invest puluhan ribu ringgit (ada yang sampai ratusan ribu ringgit) untuk mulakan bisnes mereka, dengan premis pejabat mereka, gudang mereka, dan bajet marketing mereka...

Anda perlu menyewa pejabat dan perlukan modal yang tinggi dengan kos overhead yang besar setiap bulan dan dalam masa yang sama anda juga perlu ada pengalaman yang luas untuk melakukan bisnes konvensional itu.

Soalannya... anda ada duit untuk invest mula bisnes banyak tu?

I don't think so.

Akhirnya...

Mereka tak berani melangkah dan memberikan diri mereka peluang untuk mengubah liabiliti mereka menjadi aset (duit masuk) mereka bermula dengan handphone mereka.

Tak ramai yang berkemampuan... lagi-lagi kalau baru nak mula berniaga. I get it.

Sebenarnya Masih Ramai Lagi Orang Yang Masih Keliru Tentang Bisnes Referal & Ingat Ini Bisnes MLM!

Sebenarnya bisnes ni bukan MLM so  lebih mudah untuk anda nak jumpa/dapat prospek. Ini program rujukan/referral program, ciri-cirinya sama seperti MLM iaitu network marketing, cuma ianya tidak tertakluk di bawah Akta Jualan Langsung (AJL).

 Prospek lebih terbuka nak dengar bila bukan MLM, padahal apa-apa bisnes pun kena somebody got to sell, somebody got to buy, still kena share peluang dengan orang lain juga.

Setiap tahun internet semakin membesar.

Setiap hari, usahawan seperti anda akan join bisnes referal ini- guna handphone yang sama anda guna sekarang.

Dengan pengguna yang bertambah ramai, lagi lagi nak masuk tahun 2021... percaya cakap saya, nak mula berniaga di Internet tidak la sekacang dulu.

Jangan salah faham... saya bukan tak percaya dengan kebolehan anda. Saya yakin anda boleh berjaya. Semua orang boleh berjaya jika ada kemahuan, rajin usaha, dan sentiasa semangat.

Anda boleh bina bisnes anda dari zero sehingga 1 Malaysia kenal. Anda boleh tambah personal income anda ke tahap segala hutang langsai... beli aset, properti dan invest bisnes sana sini. Anda boleh dapatkan referal setiap hari sepanjang tahun... untuk bertahun-tahun lama.

Tapi hanya sekiranya anda bijak untuk dengar, belajar dan bertindak dengan apa yang saya nak kongsikan dalam video yang saya kongsikan kat atas. Tapi sebelum tu...

Betul Ke Ini Masalah Anda Sekarang?

  • Masalah bil telefon mahal dan internet lambat?
    Nak pakej mampu milik dengan hanya RM50/sebulan, kelajuan 4G+ dan anda dapatkan 89GB+Unlimited Call, Baki data boleh dibawa ke bulan depan.
  • Anda ada masalah nak selesaikan hutang-hutang anda?
    Majoriti hari ini manusia hidup dalam keadaan berhutang. Jika anda rasa hidup dalam keadaan berhutang itu sesuatu perkara yang menyeronokkan, maka belailah ia dengan penuh kasih sayang. Tapi jika anda rasa ia sesuatu perkara yang membebankan. Maka lakukanlah sesuatu hari ini. 
  • Anda ingin bantu keluarga, ibu bapa anda tapi gaji bulanan cukup-cukup sahaja?
    Keinginan yang kuat untuk membantu ekonomi keluarga, nak bagi wang belanja setiap bulan kepada mak dan ayah. Masa kecil mak dan ayah berkorban untuk kita, sekarang giliran kita pula berkorban untuk mak dan ayah. 
  • Perbelanjaan anak tak cukup? 

    Anak nak beli mainan, bapa beri alasan, kan dekat rumah dah ada mainan, tetapi sebenarnya si bapa tahu yang dia ketika itu tiada duit dalam poket nak belikan mainan tersebut.

Ya, Memang benar duit bukan segala-galanya… Tapi banyak perkara/masalah boleh diselesaikan dengan duit. Selain itu, kita mempunyai kawalan ke atas masa kita... Masa bersama orang tersayang kita...

Bayangkan kita boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan kita di restoran mamak kegemaran kita, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…

Bayangkan kita boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan kita di samping, tanpa pelu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan kita...

Suka atau tidak, duit merupakan satu keperluan dalam hidup kita hari ini. Kita biasa mendengar pepatah mengatakan “Duit bukan segalanya, tetapi segalanya memerlukan duit”.

Dengan bisnes yang saya bakal perkenalkan ini, anda boleh menjana Pendapatan Pasif, dan ia juga ada banyak faedah lagi yang akan dijelaskan website ini.

Saya tak janji pun yang anda akan dapat result. Saya sendiri dah buat macam-macam bisnes. Saya berkali kali gagal. Saya cuba..saya belajar. Saya bangun balik... saya buat bisnes ini

Majoriti pengguna yang join bisnes referal ini ... tak dapat result pun selain dari dapat guna internet 4G+ dan pakej data yang mampu milik.

Kejayaan setiap individu bergantung pada usaha yang konsisten, kesungguhan, semangat yang padu, dan tindakan gergasi malapetaka... (saya dah sebut berkali-kali rahsia kejayaan dalam page ni)

Sekiranya anda tidak setuju... sila jangan join bisnes ini.

With that said...

Memperkenalkan:

ToneWOW adalah satu syarikat dan jenama baru dari pengasas Program Rujukan & Komuniti WOW.

Tone Excel International dan Tone Plus adalah di bawah syarikat utama Tone Group. ToneWOW adalah sebuah Simkad Mobile Prepaid yang diperkenalkan oleh Tone Group yang boleh menjadi sumber pendapatan pasif anda tanpa modal dan risiko tinggi.

Syarikat ini mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang telekomunikasi dan mempunyai 53 cawangan di seluruh negara.

Secara ringkasnya ToneWOW ditubuhkan sebagai sebuah “affiliate program” yang boleh (dan telah) membantu ratusan ribu rakyat Malaysia untuk mencapai Kebebasan Kewangan sejak 2010.

Misi ToneWOW Adalah Untuk:

  • Mewujudkan peluang untuk seluruh rakyat Malaysia supaya dapat memulakan perniagaan mereka sendiri.
  • Menjana Pendapatan Pasif bulanan yang konsisten dan berulang hanya dengan memperkenalkan ToneWOW kepada keluarga dan kenalan
  • Dan akhirnya “ultimate goal” bisnes ini ialah untuk melahirkan ramai orang yang dapat mengecapi Kebebasan Kewangan!

Ia menggunakan liputan Digi dan menggunakan talian 4G+. Tiada lagi penggunaan simkad 3G yang kini boleh dikatakan ketinggalan zaman dan agak lembab.

Matlamat ToneWOW adalah untuk menyediakan peluang perniagaan kepada seluruh pengguna Telefon Bimbit di Malaysia dengan modal serendah RM25 untuk menjadi pengguna atau pengedar.

Anda hanya perlu top up minimum RM30 dan boleh menggunakan Telefon Bimbit serta mendapatkan komisen dalam masa yang sama.

Antara kelebihan yang akan dinikmati kepada pengedar adalah:

  • Komisen yang lumayan berdasarkan jumlah jualan;
  • Terbuka kepada semua rakyat Malaysia;
  • Dengan syarat anda tinggal di Malaysia dan mempunyai kad pengenalan (12 tahun ke atas) atau memiliki pasport serta mempunyai akaun bank tempatan;

Selain itu, pengedar juga akan dibayar komisen di atas penggunaan top up oleh pengguna lain yang anda daftarkan.

Dengan sistem “referal” ini, kita diberikan peluang untuk mendapatkan pendapatan yang amat lumayan dengan hanya memerlukan modal yang sangat rendah, iaitu hanya RM10. 

Kenapa Bisnes Ni Terbaik?

Bisnes ini, repeat sales sangat tinggi dan kalis ekonomi.

Setiap bulan pasti semua orang akan topup / bayar bil kerana ia adalah satu keperluan. Jadi anda tak akan putus menerima komisyen dari topup mereka . Walaupun ekonomi merudum sekalipun, pasti semua akan terus guna handphone kan?

Simkad Murah dan Plan Hebat!

Plan data sangat berbaloi 89GB-156GB siap unlimited call seluruh rangkaian. Simkad hanya serendah RM12 sahaja, pasti mudah untuk dijual.

 30 Juta Pengguna Telefon Bimbit

Market sangat luas, semua orang menggunakan handphone. Dari muda hingga ke tua, tidak mengira jantina dan darjat, semua pasti guna handphone dan topup / bayar bil setiap bulan.

Saya beri pengiraan mudah. Katakan dari 30 juta pengguna henfon, anda hanya ambil 0.01% sahaja yang menjadi pelanggan anda dan katakan mereka topup RM50 sebulan:

      3,000 orang x RM50 x 10% (komisen) = RM15,000

Ini baru topup sekali. Jika mereka topup setiap bulan, maka tiap-tiap bulan anda akan dapat RM15,000 tersebut.

Bayangkan berapa lama mereka akan guna handphone. 1 tahun, 5 tahun, selama-lamanya?

Fuhhh... berpeluh nak kira..

Bisnes telekomunikasi bukan bisnes kecil tuan. Duit keuntungan dalam industri ini sangat-sangat banyak rakan-rakan semua.

Kalau kita tak ambil, orang lain akan ambil. Kita hanya jadi penyumbang sahaja kepada keuntungan tersebut. Kita sebenarnya yang jadikan mereka kaya, sedangkan kita masih dalam kesempitan kewangan.

Yang bestnya, kadang-kadang kita tahu sesetengah syarikat telekomunikasi tu seolah-olah macam tipu duit kita, contohnya yang pakai bil, kadang-kadang entah apa-apa charge yang dimasukkan dalam bil, kita sendiri pun tak tahu, tapi kita tetap juga bayar bil pada mereka.

Yang guna topup pula, kalau salah sikit je, habis duit topup kena telan. Ada sahaja cara atau muslihat yang tak berapa jelas untuk telan kredit kita.

Tapi kerana terpaksa, walaupun kita tahu yang mereka tidak berapa jujur, tidak berapa telus, banyak sangat terma dan syarat yg penting tetapi macam disorok-sorokkan, macam selalu tipu kita saja, tapi kita tetap bagi duit pada mereka setiap bulan.

Kita tetap bagi mereka lebih kaya dan kaya setiap bulan. Apa salahnya, kita pun memang selalu banyak duit lebih tiap-tiap bulan. Gaji tiga empat bulan lepas pun masih tak usik lagi. Bolehlah bagi kepada orang-orang lain, biarlah orang yang selalu kelepet kita sekali pun.

Cuba anda bayangkan berapa lama sudah menjadi pengguna simkad MMMM, CCCCC, UUUUUU, RRRRR, dan macam2 lagi. Mungkin setahun, 2 tahun, 5 tahun atau 10 tahun?

Adakah mereka pernah call anda dan beritahu:
"Tahniah anda telah menggunakan simkad kami selama 10 tahun, maka dengan itu anda dianugerahkan dengan pangkat AGEN PENGEDAR simkad kami, dan sekarang anda adalah rakan kongsi kami. Edarkanlah simkad ini, dan kami akan kongsikan keuntungan bersama anda."

Pernah? Rasanya belum pernah lagi ada pengalaman sedemikian.

Tapi kini ada syarikat yang ingin berkongsi keuntungan bersama-sama kita, syarikat Tonewow.

Baru 5 minit lepas anda daftarkan diri sebagai pengguna simkad Tonewow, SEKARANG anda adalah AGEN PENGEDAR simkad Tonewow sudah.

Anda yang baca cerita saya ini berminat nak menjadi pengguna simkad Tonewow sudah, maka anda secara rasminya akan menjadi AGEN PENGEDAR simkad.

Maka, marilah bersama saya, menjalankan bisnes ini, dan jangan bazirkan pangkat anda sebagai AGEN PENGEDAR simkad Tonewow.

Kalau anda hanya jadi pengguna sahaja, maknanya setiap bulan anda mengkayakan Tonewow.

Kalau anda bersama-sama menjalankan bisnes ini, maknanya anda sedang mula mengkayakan diri anda sendiri bersama-sama dengan Tonewow

 

Testimonial

Syarikat Tonegroup telah beroperasi hampir 10 tahun dimana ia bermula pada tahun 2010 lagi. Pengguna simkad telah hampir 2 juta dan syarikat membayar 5 juta sebulan kepada seluruh ahli yang memasarkan simkad Tonewow.

Bayangkan, sepanjang hampir 10 tahun ini, syarikat tak pernah lambat satu hari pun membayar komisen kepada seluruh ahlinya apatah lagi gagal membayar komisen. Anda boleh fikirkan, adakah majikan di tempat anda bekerja membayar gaji bulanan kepada semua pekerjanya sebanyak yang Syarikat Tonegroup membayar dan adakah sentiasa “on-time’?

Jika tidak, sudah pasti bisnes Tonewow ini lebih kukuh dan telus. Sepanjang 4 tahun saya memasarkan simkad Tonewow ini, pendapatan keseluruhan yang saya terima hampir 1 juta. Jika saya sahaja anda sudah rasa banyak, sebenarnya ramai lagi yang berjaya mengubah hidup di dalam peluang ini.

Sifu Hafidz Arif

SAYA TUNJUKKAN HASIL DARI TAHUN 2014-2016 DI DALAM TONEWOW

Langkah Seterusnya

Langkah Pertama: Tempah Simkad ToneWow

Untuk memulakan bisnes tone wow ini kita perlu mendaftar menjadi ahli yang menggunakan simkad Tone Wow. Jika kita tidak guna sim ini kita tidak boleh run bisnes ini. Kita tidak boleh guna aplikasi mywow, kita tidak boleh buka web membership sistem dan jauh sekali kita nak terima komisyen.

 Langkah Kedua: Buat Pembayaran
 
Harga sekeping simkad cuma RM10 dan kos penghantaran menggunakan J&T Express ke seluruh Malaysia sebanyak RM10 sahaja. Sampul penghantaran boleh memuatkan maksimum 10 simkad. Jika anda ingin memesan simkad dalam kuantiti yang banyak, sila pesan terus di sini.

Langkah Ketiga: Nombor Tracking J&T Express

 
Selepas pesanan anda disahkan, saya akan memproses pendaftaran anda dan mengirimkan simkad kepada anda dalam tempoh 1-2 hari bekerja. Anda juga akan mendapat no tracking untuk memudahkan anda menyemak perjalanan simkad anda. 
 
Langkah Keempat: Simkad Akan Dikirim Ke Alamat Anda
 
Selepas pesanan anda disahkan, saya akan memproses pendaftaran anda dan mengirimkan simkad kepada anda dalam tempoh 1-2 hari bekerja.  

Langkah Kelima: Saya Akan Bantu Anda Mendaftarkan Simkad Anda
 
Sementara simkad anda sampai kepada anda, anda perlu mengirimkan info pendaftaran kepada saya melalui email di bisnesprepaidtonewow [@] gmail. com untuk didaftarkan. Selepas simkad anda sudah didaftarkan, saya akan memberikan link video panduan menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda mendaftarkan simkad untuk orang lain.

Langkah Keenam: Tahniah Anda Sudah Boleh Bermula Bisnes Ini
 
Fokus anda sekarang adalah mengajak kenalan anda untuk menggunakan Simkad Tone Wow. Kerja anda di dalam bisnes ini sangat mudah. Bila kita sudah mula guna simkad ini pada handphone kita, kita kena sentiasa ada standby 1 atau 2 keping simkad yang belum didaftarkan dalam poket kita. Anda bawa ke mana sahaja anda pergi.
 
Anda hanya perlu mengajak orang lain bertukar kepada simkad Tone Wow. Lebih ramai orang bertukar, lebih banyak pendapatan anda perolehi.Anda dibayar hasil dari topup pelanggan anda. Mereka boleh TOPUP DIMANA sahaja tanpa perlu cari anda. Setiap kali mereka topup, anda akan terus dibayar. Duit akan di bank in ke dalam akaun bank anda setiap 21 haribulan. 

 

Soalan?

Anda akan mendapat:

  • Simkad yang didaftarkan atas nama anda samada nombor baru ataupun simkad (MNP)
  • Anda akan dimasukkan ke dalam group support "ToneWow Samurai Academy"
  • Anda akan mendapat support secara peribadi daripada saya.

P/S: Tak baca satu pun kat atas? Ini offer saya:

Saya akan bantu anda daftarkan simkad anda dan guide anda untuk melakukan bisnes tonewow ini.

Anda akan dimasukkan ke dalam group support ToneWow Samurai Academy.

Harga enrollment hanya RM10 sahaja. Anda akan dapat 1 simkad, dan brosur dan group support.

Anda akan belajar secara video training dalam group. Boleh tengok bila-bila masa anda nak. Berapa kali anda nak.

Anda boleh daftar sekarang guna link di bawah.

Copyright 2020 (c) Rahsia Handphone

Disclaimer:  Rahsia Handphone ini dah ramai dah berjaya. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Selain daripada simkad yang anda tempah, anda perlu membayar kos penghantaran melalui J&T Express (Flat Rate RM10 ke seluruh Malaysia untuk maksima 10 Simkad)

Tiada. Anda bebas untuk mencuba prabayar TONEWOW & boleh port-out bila-bila masa sahaja selepas 30 hari pertama.

Simkad yang ditempah oleh anda dijangka akan sampai dalam masa 3-4 hari bekerja oleh J&T Express. (Ini bakal berubah mengikut keadaan semasa PKP)

TONEWOW adalah kad sim prabayar yang disediakan oleh Tone Wow Sdn. Bhd. TONEWOW menggunakan liputan Digi... jadi di mana terdapat Digi, di situ juga ada TONEWOW.

Tone Wow Sdn. Bhd. boleh dikunjungi di alamat B-G-1, Jalan 3/149E, Taman Sri Indah, Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur. No tel: 011-59000969

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.